Over ons

Maak kennis met ons! 

fp-berlin.png

Een 100+ jaar oude geschiedenis

FP Francotyp levert frankeermachines en andere postverwerkingsmachines (vouwmachines en omslagvulmachines). FP maakt al vanaf 1923 (frankeer)machines, een geschiedenis van ruim 90 jaar.

We bedienen in België ruim 5.000 klanten en hebben een landelijk netwerk van monteurs en adviseurs. We werken bij Francotyp met lokale verkoopvertegenwoordigers en servicemonteurs en zijn dus altijd dicht bij u in de buurt.

FP Francotyp België is gevestigd in Antwerpen. De administratieve en ondersteunende werkzaamheden worden gedaan vanuit het regionale kantoor in Nederland.

Wij doen er alles aan om u een goede service te geven. Bij vragen, problemen of storingen kunt u eenvoudig contact opnemen met onze helpdesk. Onze helpdesk is tweetalig en zorgt ervoor dat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost, of uw vraag wordt beantwoord.

We hechten groot belang aan een goede bereikbaarheid. U kunt uw vragen stellen via telefoon, e-mail en via onze servicepagina op deze website. Wij streven naar een korte responstijd.

FP staat midden in de maatschappij

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat het om het vinden van een balans tussen people, planet en profit. Voor de mensen van FP is dit een belangrijk onderwerp. Zowel formeel als informeel wordt er regelmatig over deze thema's gesproken. Wat we doen:

  • CO2 neutrale postbezorging
  • Groene stroom
  • Grondstofvriendelijke verwerking oude machines (cradle to cradle). Het afval van FP wordt gescheiden afgevoerd en we gebruiken voor het schoonmaken van onze machines een speciale bio spoelbak.
  • Omschakeling van rode naar blauwe inkt voor frankeermachines. Blauwe inkt is minder milieubelastend, omdat het geen fluorescerende bestanddelen bevat.
sunset-header.jpg