Francotyp introduceert nieuwe frankeermachine


Francotyp introduceert de PostBase Mini frankeermachine in België. De Postbase Mini is gecertificeerd door bpost en vanaf maart 2016 verkrijgbaar.

Volledig digitaal: analoge telefoonlijn niet nodig

De PostBase Mini frankeermachine is onderdeel van de “PostBase familie” en is ontwikkeld voor bedrijven die tot ca. 30 poststukken per dag versturen. De PostBase Mini werkt volledig digitaal. Een analoge telefoonlijn is niet meer nodig: klanten kunnen het gewenste frankeertegoed via internet (LAN of Wifi) opladen.

De PostBase Mini is een gebruiksvriendelijke en duurzame frankeermachine. De frankeermachine is eenvoudig en intuïtief te bedienen via een kleuren touchscreen. De machine is energiezuinig en maakt gebruik van milieuvriendelijke blauwe inkt. Francotyp werkt volgens het cradle to cradle principe. Onze oudere frankeermachines worden ingezameld en gerecycled.

PostBase Mini: zeer goed

Het Duitse vakblad Facts heeft de PostBase Mini getest en beoordeeld als "zeer goed". Bekijk het Testverslag PostBase Mini door Duits vakblad Facts (Duitstalig).

Wat is een frankeermachine?

Een frankeermachine werkt als eens postzegelprinter en zorgt ervoor dat bedrijven grote hoeveelheden post kunnen versturen tegen een voordelig tarief. In België kan een bedrijf op zijn post besparen door gebruik te maken van het non-prior tarief van bpost. De totale besparing met een frankeermachine kan oplopen tot 25%. Een frankeermachine kan naast het portobedrag ook reclame- en promotieteksten of logo’s plaatsen op een poststuk.

Over Francotyp

Francotyp is onderdeel van het beursgenoteerde FP Francotyp en levert frankeermachines en andere postverwerkingsmachines (vouwmachines en omslagvulmachines). FP Francotyp maakt vanaf 1923 (frankeer)machines, een geschiedenis van ruim 90 jaar. FP Francotyp maakte de eerste frankeermachine, de eerste elektronische frankeermachine, de eerste inktjet frankeermachine en nu dus de eerste frankeermachine met éénknopsbediening: de Postbase Mini.

Francotyp bedient in België ruim 5.000 klanten. Het kantoor is gevestigd in Antwerpen.

Interesse?

Wilt u weten hoe de PostBase Mini kan zorgen voor een professionele, eenvoudige en snelle frankering van uw post? En een forse besparing op uw portokosten?

Bekijk de Postbase Mini pagina of neem direct contact op met ons salesteam via 02 720 61 28 voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Francotyp introduceert Postbase Mini frankeermachine in België
PostBase frankeermachine simpel in gebruik: een kleuren touch screen en een button
PostBase frankeermachine frankeren zonder analoge telefoonlijn
PostBase Mini frankeermachine simpel en intuïtief in gebruik