Wat is een frankeermachine?


Een frankeermachine werkt als eens postzegelprinter en zorgt voor een professionele frankering van al uw post. Door de ingebouwde weegschaal frankeert u altijd precies het juiste tarief. Met een frankeermachine kunt u alle soorten post verwerken. Normale brieven, maar ook facturen, dikke omslagen, aantekende brieven en pakketjes.

Daarnaast kunt u fors besparen op uw portokosten door gebruik te maken van het non-prior tarief van bpost. U kunt tot wel 25% besparen per poststuk. Zo is een frankeermachine van FP Francotyp al rendabel vanaf 10 brieven per dag.

Wat is een frankeermachine? Een frankeermachine werkt als een printer voor postzegels. Met een frankeermachine kunt u eenvoudig en snel al uw post frankeren.

Frankeermachines laten uw bedrijf groter lijken

Versterk uw imago bij uw klanten door gebruik te maken van professionele frankering. U kunt naast het frankeertegoed ook uw logo plaatsen of een marketingboodschap. Zo maakt u optimaal gebruik van de communicatiekracht van uw poststuk.

Wat is een frankeermachine? Een frankeermachine print frankeerstempels op uw poststukken, pakketten en enveloppen. Met een frankeermachine frankeert u nooit teveel of te weinig.

Geen gedoe met postzegels

Met een frankeermachine hoeft u nooit meer naar het postkantoor voor postzegels. U stort eenvoudig een bedrag op een speciale bpost rekening of uw eigen bpost rekening. De frankeermachine maakt via Lan of Wifi verbinding automatisch contact met bpost en laadt dan uw tegoed in de machine.

U kunt uw tegoed gratis opladen. Door het gebruik van de ingebouwde weegschaal frankeert u altijd het juiste tarief.

Met een frankeermachine kunt u fors besparen op uw portokosten door gebruik te maken van het non-prior tarief van bpost. U kunt tot wel 25% besparen per poststuk. Zo is een frankeermachine van Francotyp-Postalia al rendabel vanaf 10 brieven per dag.

Frankeermachines frankeren alle soorten post

Aangetekende brieven, pakketjes, dikke omslagen, gewone brieven, facturen. U kunt ze allemaal met een frankeermachine frankeren.

Met een frankeermachine hoeft u nooit meer naar het postkantoor voor losse postzegels en heeft u goed inzicht in uw portokosten.

Frankeermachines zijn onmisbaar in de postkamer

Door gebruik te maken van frankeermachines bespaart u kosten op meerdere vlakken. Behalve een besparing op portokosten bespaart u ook op personeelskosten. Frankeren met een frankeermachine gaat snel en efficiënt en voorkomt fouten.

Met een digitale frankeermachine kunt u eenvoudig via internet uw frankeertegoed opladen.

Interesse?

Wilt u weten hoe een frankeermachine kan zorgen voor een professionele, eenvoudige en snelle frankering van uw post? En een forse besparing op uw portokosten?

Bekijk het volledig assortiment van FP Francotyp of neem direct vrijblijvend contact op met ons vriendelijke salesteam via 02 720 61 28. Wij voorzien u graag van advies!