Waarom kiezen voor Francotyp-Postalia?


Kwaliteit, innovatie en gebruiksgemak

Francotyp-Postalia werkt continue aan het ontwikkelen van nieuwe technieken en frankeermachines. Bijvoorbeeld met de introductie van het nieuwe concept de PostBase. Een modulaire frankeermachine met een "one button" werking. Net zo simpel als uw smartphone.

Onze frankeermachines worden ontworpen en geproduceerd in Duitsland door onze eigen ingenieurs. We kunnen dus spreken van een echt Duits kwaliteitsproduct. Onze frankeermachines hebben terecht diverse prijzen gewonnen, voor design, kwaliteit én gebruiksgemak.

 FP Francotyp levert gebruiksvriendelijke en innovatieve frankeermachines.

De frankeermachines van Francotyp-Postalia

checkbox  Bij FP huurt u al een frankeermachine vanaf een laag bedrag per maand.
checkbox  Bij FP is een frankeermachine al snel rendabel.
checkbox
  Bij FP krijgt u een flexibel contract met een looptijd vanaf 1 jaar.
checkbox
  FP levert gebruiksvriendelijke en innovatieve frankeermachines.
checkbox
  FP heeft deskundige en vriendelijke sales- en servicemedewerkers.

Wij bieden twee soorten frankeermachines: de PostBase Mini voor kleinere postvolumes en de PostBase voor grotere volumes (vanaf 20 brieven per dag).

Voor het snel & efficiënt vergaren, plooien, vullen en sluiten van uw uitgaande post hebben we een ruim assortiment omslagvulmachines.

Service

Voor Francotyp-Postalia is een langdurige klantrelatie belangrijk. Wij doen er alles aan om u een goede service te geven. Bij vragen, problemen of storingen kunt u eenvoudig contact opnemen met onze helpdesk. Onze helpdesk is tweetalig en zorgt ervoor dat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost, of uw vraag wordt beantwoord.

We hechten groot belang aan een goede bereikbaarheid. U kunt uw vragen stellen via telefoon, e-mail  en via onze servicepagina op deze website. Wij streven naar een korte responstijd.

FP heeft deskundige en vriendelijke sales- en servicemedewerkers.
Bel FP Francotyp voor een vrijblijvend advies

Neem contact op voor een vrijblijvend advies

Wilt u weten hoe onze frankeermachines en omslagvulmachines uw postproces kunnen verbeteren? En hoe onze machines kunnen zorgen voor een kostenbesparing?

Neem dan contact op met onze vriendelijke salesteam. Bel ons voor een vrijblijvend advies: 02 720 61 28.