Wijzigingen doorgeven


Gaat uw organisatie verhuizen? Heeft u een nieuwe bedrijfsnaam of een nieuw factuuradres? Geef uw wijzigingen alstublieft door via het onderstaande formulier.

Heeft u vragen over het doorgeven van uw wijzigingen? Onze helpdesk- en servicemedewerkers zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur via 02 720 61 28. Wilt u liever gebeld worden? Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bestelt u ook een nieuw adresstempel? Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over uw bestelling.

Uw wijzigingen doorgeven

* Vul alstublieft de verplichte velden in.

Extra informatie bestellen frankeerstempel

U kunt bij het wijzigen van uw gegevens direct een nieuw adresstempel bestellen. De werkwijze voor het verzenden van de stempel is afhankelijk van de frankeermachine.

PostBase frankeermachine

Als u een PostBase (Mini) frankeermachine heeft, laden wij de stempel binnen twee weken in uw machine. U ontvangt een bericht van Francotyp-Postalia als uw stempel gereed is, met instructie hoe u de stempel kunt activeren.

Overige frankeermachines

Heeft u een ouder model frankeermachine, bijvoorbeeld een Mymail of Optimail? Dan ontvangt u de adresstempel binnen twee weken per post. Op de servicepagina van uw machine staat een instructie hoe u de stempel kunt laden in uw machine. Zie "Meest gestelde vragen", onder het kopje "Overige machine gerelateerde vragen".

Voor het maken van een adresstempel rekenen wij € 195,- productiekosten. Als u een Ultimail frankeermachine heeft komen daar nog € 100,- montagekosten bij. Er moet namelijk een FP-monteur bij u langskomen om de stempel te installeren.

Op deze pagina kunt u zien welke frankeermachine u heeft.

Publiciteitsstempel

Wilt u behalve een nieuw adresstempel ook een nieuwe publiciteitsstempel bestellen (met uw logo, social media, website of reclameboodschap?). Bezoek dan onze pagina's voor het bestellen van deze reclamestempels.

Bestel ook een publiciteitsstempel.