Bestellen publiciteitsstempel


Heeft u een frankeermachine van Francotyp-Postalia? Maak optimaal gebruik van uw poststuk door het toevoegen van een reclameboodschap aan elk poststuk. Bestel eenvoudig uw (nieuwe) publiciteitsstempel of frankeerstempel door het invullen van onderstaand formulier.

U bestelt al een nieuw publiciteitsstempel voor slechts 49,- per stempel.

  • Stuur na het invullen van het formulier uw ontwerp naar service@francotyp.be.
  • De stempel wordt binnen twee weken naar uw locatieadres verzonden.

Een nieuw adresstempel voor uw frankeermachine kunt u hier aanvragen.

Bestel eenvoudig uw publicititeitsstempel via Francotyp Postalia België
Formaat reclamestempel frankeermachine FP Francotyp

Aanleverspecificatie publiciteitsstempel

Wij maken de publiciteitsstempel voor u op maat.

Het ontwerp voor uw publiciteitsstempel kunt u digitaal aanleveren als pdf, jpg, tif, of als Photoshop bestand. Om een mooie scherpe stempelafdruk te krijgen moet het ontwerp een minimale resolutie van 300 dpi hebben.

Het reclamemateriaal mag altijd in een hogere resolutie of groter formaat worden aangeleverd. Aanleveren in een lagere resolutie of kleiner formaat resulteert in een onscherpe stempelafdruk.

  • Stempelformaat: 4,61 cm breed en 2,46 cm hoog
  • Resolutie: 300 dpi

Met dit formulier kunt u een bestand van max. 1 mb meesturen. Is het bestand van uw ontwerp groter dan 1 MB? Stuur het bestand dan na het verzenden van dit formulier naar service@francotyp.be, onder vermelding van "Bijlage bij bestelling publiciteitsstempel", samen met uw contactgegevens.

Kosten per stempel

U heeft al een nieuwe publiciteitsstempel voor 49,-.

Voor de modellen T1000 en Optimail komen daar montagekosten à € 100,- bij. Voor de overige modellen rekenen wij géén montagekosten. U ontvangt een chipcard waarmee u eenvoudig het stempel kunt vervangen.

Kent u de naam van uw model frankeermachine niet? Op de pagina frankeermachines ziet u een overzicht van al onze modellen.

 
Het door u bestelde stempel wordt binnen twee weken, na ontvangst van het digitale ontwerp, naar uw adres verzonden.

Bestel uw publiciteitsstempel

* Vul alstublieft de verplichte velden in.

Wijzigingen doorgeven

Een verhuis? Nieuwe bedrijfsnaam, bankrekeningnummer of KBO-nummer? Geef uw wijziging(en) door via onze speciale pagina Wijziging(en) doorgeven.