FPi 6700 omslagvulmachine


De FPi6700 omslagvulmachine bouwt voort op de FPi5700 en biedt dezelfde basisfuncties, maar biedt hogere prestaties en een scala aan extra functies en componenten. De machine is optimaal geconfigureerd voor het verwerken van grotere hoeveelheden post.

Het systeem kan worden opgezet volgens de individuele wensen van de gebruiker en kan vrijwel elke postverwerkingstaak uitvoeren.

Gemaakt voor hoge volumes

De maximale configuratie, 2 maxi feeders gecombineerd met high capacity toevoerstation, maakt het mogelijk het systeem met meer dan 3.000 vellen papier te laden. Een high-capacity omslag toevoerstation, voor maximaal 1.000 omslagen, zorgt voor een constante toevoer van omslagen.

FPi 6700 Omslagvulmachine

Toe aan meer efficiency?

Bel 02 720 61 28 voor een vrijblijvend advies of stuur het formulier in. Wij nemen graag contact met u op.

* Vul alstublieft de verplichte velden in.

Fpi6700 Envelophopper Conveyor Stacker

Flexibele uitvoer mogelijkheden

De zij-uitvoer is standaard en kan afhankelijk van de instelling de brieven zowel links als rechts uitwerpen. Deze conguratie leent zich vooral voor de toevoeging van een optionele gesynchroniseerde transportband (conveyor stacker) met een capaciteit van 1.000 enveloppen. Bij een compactere opstelling kan gekozen worden voor de vertical stacker met een capaciteit van 500 enveloppen.

Bespaar tijd en geld met een omslagvulmachine van Francotyp Postalia.
FPi6600 Versafeeder

Versafeeder

De versafeeder is ontwikkeld voor het invoeren van extra dikke documenten of brochures. De versa feeder kan als aparte module in de configuratie van de FPi 6700 couverteermachine worden opgenomen.

De FPi 6600 omslagvulmachine van FP Francotyp België zorgt voor het automatisch vergaren, plooien, vullen en sluiten van uw post.
Fpi 660 Ruime keuze in invoerstations

FPi6720  |  FPi6730  | FPi6740  |  FPi6750  |  FPi6760  

Ruime keuze in invoerstations

 

In de afbeeldingen ziet u de standaardconfiguratie van de verschillende modellen met twee tot zes automatische toevoerstations en op de FPI 5630 en FPi 5650 een high capacity invoerstation.

Special feeder en Maxi feeder

Special feeder en Maxi feeder

 

Optioneel kunnen andere toevoerstations gekozen worden. Stel uw configuratie samen uit de verschillende toevoerstations: high-capacity feeder (A4), short tray feeder (A5), automatic feeder(A4), special feeder(A4), maxi feeder (A5).

Speciale materialen zoals antwoordenveloppen of voorgevouwen documenten voert u toe met de maxi feeder. Bij extra glad papier kiest u voor een special feeder. Vrijwel alle soorten bijlagen kunnen hiermee worden verwerkt.

Bestel een FPi 6600 omslagvulmachine bij FP Francotyp: minimaliseer uw kosten en verhoog uw productiviteit. Bespaar  op uw postuitgaven.
Intelligente documenttoevoer met OMR

Intelligente documenttoevoer met OMR

 

Selectieve documenttoevoer en controle van de documentvolgorde is mogelijk met OMR (optical marks reading). De machine herkent het begin en einde van een document door de OMR-code op de pagina’s. Op basis hiervan weet de machine welke pagina’s bijelkaar horen en bent u zeker van een correcte verwerking van uw document. Zo kan de ene brief uit één pagina bestaan, terwijl de volgende er vijf heeft. Ook is het mogelijk om op basis van OMR-codes documenten selectief van een bijlage te voorzien.

De FPi 6600 omslagvulmachine van Francotyp Postalia België zorgt voor het automatisch vergaren, plooien, vullen en sluiten van uw post.
Spaarstand

Spaarstand

 

Om energie te besparen, schakelt de machine automatisch over naar de stand-by stand als deze niet actief gebruikt wordt.

Real Sheet Control

Zekerheid met Real Sheet Control

 

De toevoercontrole meet fysiek de dikte van toegevoerd mate­riaal en detecteert eventuele dubbele invoer. Hierdoor bent u zeker van een juiste verwerking van uw documenten. De functie kan uitgeschakeld worden voor vooraf geselecteerde of voor alle toevoerstations.

Het automatisch vergaren, plooien, vullen, plakken en verzenden levert een enorm tijdwinst op en zorgt voor een besparing op vele uren saai handwerk.

Interesse?

Wilt u weten hoe een omslagvulmachine uw postproces kan automatiseren, versnellen en verbeteren? En hoe een omslagvulmachine kan zorgen voor een forse kostenbesparing?

Neem vrijblijvend contact op met ons vriendelijke salesteam via 02 720 61 28. Of vul het formulier in op deze pagina, dan nemen wij contact met u op. Wij voorzien u graag van advies!

Meer informatie?

Download de folder over ons assortiment Omslagvulmachines.

 Productfolder Omslagvulmachines Francotyp-Postalia

Toe aan meer efficiency?

Bel 02 720 61 28 voor een vrijblijvend advies of stuur het formulier in. Wij nemen graag contact met u op.

* Vul alstublieft de verplichte velden in.