FPi 600 omslagvulmachine


Het handmatig plooien, vullen en sluiten van uw post is zeer arbeidsintensief en wordt door uw medewerkers als de meest vervelende klus gezien. Omslagvulmachines automatiseren dit proces op een kostenefficiënte en effectieve manier.

De FPi 600 is een compacte omslagvulmachine en geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven. De Fpi 600 neemt u veel werk uit handen. De machine kan tot 1350 brieven in een uur verwerken.fp francotyp

Wij geven u graag vrijblijvend advies. Vul uw gegevens aan de rechterzijde van deze pagina en we contacteren u binnen 24 uur.

Toe aan meer efficiency?

Bel 02 720 61 28 voor een vrijblijvend advies of stuur het formulier in. Wij nemen graag contact met u op.

* Vul alstublieft de verplichte velden in.

Automatisch plooien en invoegen met een omslagvulmachine van Francotyp Postalia België.

Twee knoppen en een Touchscreen

De FPi 600 omslagvulmachine laat zich eenvoudig bedienen door middel van een touchscreen. U volgt eenvoudig de symbolen en de FPi 600 stelt zich automatisch in. Gemak dient de mens. Veel gebruikte instellingen roept u eenvoudig op uit het geheugen. U kunt tot 15 verschillende "jobs" in het geheugen vastleggen.

Het automatisch vergaren, plooien, vullen van omslagen, plakken en verzenden levert een enorme tijdwinst op en zorgt voor een besparing op vele uren saai handwerk.

Voordelen van de FPi 600

 • Bespaart tijd en geld
 • Sneller dan handmatig vouwen en vullen
 • Voor alle soorten documenten
 • Voor alle soorten materialen
 • Klantvriendelijk en eenvoudig touchscreen display
Het automatisch vergaren, plooien, vullen van omslagen, plakken en verzenden levert een enorme tijdwinst op en zorgt voor een besparing op vele uren saai handwerk.

Perfect voor mailings en folders

Ook voor uw mailings en de verzending van uw foldermateriaal is de FPi 600 omslagvulmachine uitermate geschikt. Op eenvoudige wijze stuurt u een bijsluiter of een retour-omslag mee met uw correspondentie of pakt u mailings en productfolders in. En wilt u een keer niet verpakken, maar uw documenten alleen keurig geplooid hebben dan is dit met de FPi 600 zo gedaan.

Vouw en voeg automatisch in met de omslagvulmachines van Francotyp Postalia België

Plooien, vullen én sluiten

De FPi 600 omslagvulmachine is geschikt voor het gebruik van C5 en C5/6 en C6 omslagen, met of zonder venster. De machine verzamelt de opgegeven documenten en plooit deze met de ingestelde vouwstijl. Hierna wordt het setje documenten in een omslag gestoken en wordt de omslag gesloten, klaar voor verzending.

Maximale flexibiliteit

De toevoerstations hebben een capaciteit van 100 vel. Met de tandemfunctie kunt u "on the fly" het ene station bijvullen, terwijl de machine uit het andere doorwerkt. Ook grotere opdrachten worden zo in korte tijd verwerkt. U kunt de stations echter ook gebruiken om twee verschillende soorten documenten én een bijlage te verpakken.

De omslagvulmachines van Francotyp Postalia België zorgt voor het automatisch vergaren, plooien, vullen en sluiten van uw post.
FPi 600 vouw en omslagvultoestel België

Ook te gebruiken als plooimachine

De FPi 600 laat zich ook gebruiken als plooimachine. Uw documenten worden keurig recht en messcherp geplooid. Met de juiste plooi maakt u van een vel A4 een mooie brochure. Selecteer een van de drie veelgebruikte plooistijlen:

 • Enkele plooi
 • Dubbele plooi
 • Dubbele parallel plooi
FPi 600 vouw en omslagvultoestel België NL

Batch- en dagpost verwerking

Met de FPi 600 omslagvulmachine verwerkt u batches die bestaan uit één of twee vel A4, indien gewenst aangevuld met een A5 bijlage, bijvoorbeeld een mailing of facturen. De machine verwerkt echter ook moeiteloos losse sets documenten tot wel 5 vel A4. Hiermee is de machine ook zeer goed te gebruiken om gevarieerde dagpost van een afdeling of kantoor te verpakken.

Met een omslagvulmachine hoeft u nooit meer handmatig uw post te plooien, vullen en sluiten.

Verrijdbare werktafel

Deze werktafel is speciaal ontwikkeld voor gebruik met de FPi 600 omslagvulmachine. Door de solide uitvoering is een stabiele werking van de omslagvulmachine gewaarborgd. De tafel is uitgevoerd in stahoogte, zodat de werkzaamheden comfortabel kunnen worden uitgevoerd. De ruime legborden bieden voldoende ruimte voor stapeltjes documenten en omslagen. Met de grote robuste zwenkwielen kan de werktafel eenvoudig worden verplaatst.

Specificaties werktafel

 • Solide werktafel met onderblad.
 • Afmetingen in cm: 80 b x 80 l x 90 h.
 • Voorzien van vier geremde zwenkwielen
 • Uitvoering: stahoogte
 • Materiaal blad en bodem: 18 mm plaatmateriaal voorzien van melamine toplaag
 • Materiaal frame: Stalen vierkante kokerprofielen
 • Kleur: licht grijs (econ 1024)

 

Omslagvulmachine en Plooimachine: ook voor het automatisch plooien van uw documenten.

Interesse?

Wilt u weten hoe een omslagvulmachine uw postproces kan automatiseren, versnellen en verbeteren? En hoe een omslagvulmachine kan zorgen voor een forse kostenbesparing?

Neem vrijblijvend contact op met ons vriendelijke salesteam via 02 720 61 28. Of vul het formulier in op deze pagina, dan nemen wij contact met u op. Wij voorzien u graag van advies!

Meer informatie?

Download onze folder over de FPi 600.

FPi 600 omslagvulmachine

Toe aan meer efficiency?

Bel 02 720 61 28 voor een vrijblijvend advies of stuur het formulier in. Wij nemen graag contact met u op.

* Vul alstublieft de verplichte velden in.