FPi 5700 omslagvulmachine


De veelzijdige omslagvulmachine voor in de postkamer

Met de FPi 5700 omslagvulmachine heeft u een modulaire machine, waarmee u snel grote aantallen documenten kunt verwerken. De machine laat zich eenvoudig bedienen met het kleuren touchscreen. Hierdoor kan iedereen binnen uw organisatie met de machine aan de slag.

De machine is uitgerust met een groot aantal basis functies die met diverse opties kunnen worden uitgebreid, zodat u precies de configuratie kiest die past bij het postvolume van uw organisatie.

Toe aan meer efficiency?

Bel 02 720 61 28 voor een vrijblijvend advies of stuur het formulier in. Wij nemen graag contact met u op.

* Vul alstublieft de verplichte velden in.

De FPi 5700 omslagvulmachine van FP Francotyp België zorgt voor het automatisch vergaren, plooien, vullen en sluiten van uw post.

Ruime keuze in invoerstations

In de afbeeldingen ziet u de standaardconfiguratie van de verschillende modellen met twee tot zes automatische toevoerstations en op de FPI 5730 en FPi 5750 een high capacity invoerstation.

FPi5720  |   FPi5730   |   FPi5740   |   FPi5750   |   FPi5760

Bestel de FPi 5600 omslagvulmachine bij FP Francotyp: minimaliseer uw kosten en verhoog uw productiviteit. Bespaar  op uw postuitgaven.
FPi flexieble uitvoer

Flexibele uitvoer

Naast de standaard omslag uitvoer kan optioneel gekozen worden voor een zijuitvoer (links of rechts) eventueel aangevuld met een gesynchroniseerde transportband (conveyor stacker), of voor een verticale hoge capaciteit stapelaar (vertical stacker).

Met de FPi 6600 omslagvulmachine hoeft u nooit meer handmatig uw post te plooien, vullen en sluiten.

Special feeder en Maxi feeder

Optioneel kunnen andere toeverstations gekozen worden. Stel uw configuratie samen uit de verschillende toevoerstations: high-capacity feeder (A4), short tray feeder (A5), automatic feeder(A4), special feeder(A4), maxi feeder (A5).

Speciale materialen zoals antwoordenveloppen of voorgevouwen documenten voert u toe met de maxi feeder. Bij extra glad papier kiest u voor een special feeder. Vrijwel alle soorten bijlagen kunnen hiermee worden verwerkt.

Omslagvulmachine en Plooimachine: ook voor het plooien van uw documenten
ntelligente documenttoevoer met OMR

Intelligente documenttoevoer met OMR

Selectieve documenttoevoer en controle van de documentvolgorde is mogelijk met OMR (optical marks reading). De machine herkent het begin en einde van een document door de OMR-code op de pagina’s. Op basis hiervan weet de machine welke pagina’s bijelkaar horen en bent u zeker van een correcte verwerking van uw document. Zo kan de ene brief uit één pagina bestaan, terwijl de volgende er vijf heeft. Ook is het mogelijk om op basis van OMR-codes documenten selectief van een bijlage te voorzien.

Eco

Spaarstand

Om energie te besparen, schakelt de machine automatisch over naar de stand-by stand als deze niet actief gebruikt wordt.

Real Sheet Control

Zekerheid met Real Sheet Control

De toevoercontrole meet fysiek de dikte van toegevoerd mate­riaal en detecteert eventuele dubbele invoer. Hierdoor bent u zeker van een juiste verwerking van uw documenten. De functie kan uitgeschakeld worden voor vooraf geselecteerde of voor alle toevoerstations.

Vouw en voeg in met de omslagvulmachines van FP Francotyp België.

Interesse?

Wilt u weten hoe een omslagvulmachine uw postproces kan automatiseren, versnellen en verbeteren? En hoe een omslagvulmachine kan zorgen voor een forse kostenbesparing?

Neem vrijblijvend contact op met ons vriendelijke salesteam via 02 720 61 28. Of vul het formulier in op deze pagina, dan nemen wij contact met u op. Wij voorzien u graag van advies!

Meer informatie?

Download de folder over ons assortiment Omslagvulmachines.

 Productfolder Omslagvulmachines Francotyp-Postalia

Toe aan meer efficiency?

Bel 02 720 61 28 voor een vrijblijvend advies of stuur het formulier in. Wij nemen graag contact met u op.

* Vul alstublieft de verplichte velden in.