FPi 4700 omslagvulmachine


De FPi 4700 is een intelligente omslagvulmachine met een voortreffelijke performance.

De hoogstaande techniek van de machine zorgt voor een zo hoog mogelijk comfort voor de gebruiker. De FPi 4700 omslagvulmachine is uniek met het full colour touch-screen, waardoor de bediening van het omslagvulsysteem snel en gebruiksvriendelijk is.

Wij geven u graag vrijblijvend advies over onze omslagvulmachines. Vul uw gegevens aan de rechterzijde van deze pagina en we contacteren u binnen 24 uur. fp francotyp

Omslagvulmachine FPi 4720

Toe aan meer efficiency?

Bel 02 720 61 28 voor een vrijblijvend advies of stuur het formulier in. Wij nemen graag contact met u op.

* Vul alstublieft de verplichte velden in.

Omslagvulmachine FPi 4700

Geschikt voor elk bedrijf

Het innovatieve ontwerp van de FPi 4700 kan uitgevoerd worden met twee of drie automatische toevoerstations om perfect tegemoet te komen aan uw behoeften. Elk station is multifunctioneel en kan een verscheidenheid aan documentformaten verwerken.

Wanneer speciale materialen, zoals glanzend of zwaarder papier verwerkt moeten worden, kan gekozen worden voor een Special-Automatic toevoerstation.

De FPi 4700 heeft een compact ontwerp en een laag geluidsniveau. Hiermee is de FPi 4700 omslagvulmachine zeer geschikt voor elke kantooromgeving.

Omslagvulmachine FPi 4700
FPi 4720 Eén high-capacity toevoerstation en één standaard toevoerstation

FPi 4720
Eén high-capacity toevoerstation en één standaard toevoerstation.

FPi 4720S Eén high-capacity toevoerstation en één Special Automatic toevoerstation voor de verwerking van glanzend of zwaarder papier

FPi 4720s
Eén high-capacity toevoerstation en één Special Automatic toevoerstation voor de verwerking van glanzend of zwaarder papier.

FPi 4730 Drie standaard toevoerstations

FPi 4730
Drie standaard toevoerstations

FPi4730S twee automatische toevoerstations en een speciaal toevoerstation voor glanzend en zwaarder papier.

FPi 4730s
Twee standaar toevoerstations (a4) en een speciaal toevoerstation voor glanzend of zwaarder papier.

Vier configuraties

De FPi 4700 heeft vier verschillende basisconfiguraties.

Omslagvulmachine FPi 4700

Maxifeeder voor bijlagen

De Maxifeeder is speciaal geschikt voor het verwerken van bijlagen en retour-omslagen. Een high-capacity toevoerstation, ontworpen voor het verwerken van grote hoeveelheden materiaal, vermindert de tijd die nodig is voor het herladen van de machine. De automatische systeeminstelling zorgt voor een efficiënte verwerking van uw documenten. Het is mogelijk om de meest voorkomende jobs op te slaan in het systeemgeheugen.

Omslagvulmachine FPi 4700

Intelligente documenttoevoer met OMR

Selectieve documenttoevoer en controle van de documentvolgorde is mogelijk met OMR (optical marks reading). De machine herkent het begin en einde van een document door de OMR-code op de pagina’s. Op basis hiervan weet de machine welke pagina’s bijelkaar horen en bent u zeker van een correcte verwerking van uw document. Zo kan de ene brief uit één pagina bestaan, terwijl de volgende er vijf heeft. Ook is het mogelijk om op basis van OMR-codes documenten selectief van een bijlage te voorzien.

Zekerheid met Real Sheet Control

De toevoercontrole meet fysiek de dikte van toegevoerd mate­riaal en detecteert eventuele dubbele invoer. Hierdoor bent u zeker van een juiste verwerking van uw documenten. De functie kan uitgeschakeld worden voor vooraf geselecteerde of voor alle toevoerstations.

Omslagvulmachine FPi 4700

Interesse?

Wilt u weten hoe een omslagvulmachine uw postproces kan automatiseren, versnellen en verbeteren? En hoe een omslagvulmachine kan zorgen voor een forse kostenbesparing?

Neem vrijblijvend contact op met ons vriendelijke salesteam via 02 720 61 28. Of vul het formulier in op deze pagina, dan nemen wij contact met u op. Wij voorzien u graag van advies!

Meer informatie?

Download de folder over onze omslagvulmachines.

 Productfolder Omslagvulmachines Francotyp-Postalia

Toe aan meer efficiency?

Bel 02 720 61 28 voor een vrijblijvend advies of stuur het formulier in. Wij nemen graag contact met u op.

* Vul alstublieft de verplichte velden in.