FPi 2700 omslagvulmachine


Een professionele omslagvulmachine

Voor het snel en eenvoudig verzendklaar maken van  brieven, mailings, facturen, loonstroken en andere documenten met of zonder bijlagen.

De nieuwe FPi 2700 serie biedt u gebruiksgemak en betrouwbaarheid bij het verwerken van uw dagelijkse post en of mailings. De machine plooit documenten met verschillende formaten in C5/6, C6/5 en C5 omslagen en plakt de omslagen dicht.

Maar ook alleen plooien is mogelijk, zo maakt u eenvoudig mooie brochures of flyers. De FPi 2700 kan zeer uiteenlopende opdrachten verwerken: van uw dagelijkse post tot aan grote reclamemailings.

Antwoordkaarten, voorgevouwen documenten, flyers of retouromslagen kunnen eenvoudig als bijlage worden toegevoegd. Met zijn compacte formaat en lage geluidsniveau is de FPi 2700 ontwikkeld om kleine tot middelgrote postvolumes te verwerken en is dus de ideale omslagvulmachine in elke kantooromgeving.

Toe aan meer efficiency?

Bel 02 720 61 28 voor een vrijblijvend advies of stuur het formulier in. Wij nemen graag contact met u op.

* Vul alstublieft de verplichte velden in.

Vier verschillende configuraties

Het FPi 2700 omslagvulsysteem is leverbaar in vier verschillende configuraties. Afhankelijk van de gewenste toepassing kiest u voor een systeem met een of twee "automatic-feeders".

Twee feeders gebruikt u wanneer u in hoog tempo wilt doorwerken. Terwijl u de ene feeder bijvult, werkt de machine vanuit de andere (tandemfunctie).  Een tweede feeder gebruikt u ook wanneer u twee documenten in een omslag verpakt, waarbij de twee documenten als losse stapels worden aangeleverd. Wanneer u ook A5 bijlagen, zoals antwoordkaartjes of antwoordomslagen wilt toevoegen, kiest u voor een "short-tray-feeder".

FPi 2310 1x automatic feeder (A4)

FPi 2710
1x automatic feeder (A4)

FPi 2315 met 1x automatic feeder (A4) en 1x short tray feeder (A5)

FPi 2715
1x automatic feeder (A4)
1x short tray feeder (A5)

FPi 2320 2x automatic feeder (A4)

FPi 2720
2x automatic feeder (A4)

FPi 2325 2x automatic feeder (A4) 1x short tray feeder (A5)

FPi 2725
2x automatic feeder (A4)
1x short tray feeder (A5)

Intuitief touchscreen

Intuitief touchscreen

De FPi 2700 omslagvulmachine laat zich eenvoudig bedienen door middel van een touchscreen. U volgt eenvoudig de symbolen en de FPi 2700 stelt zich automatisch in. Gemak dient de mens. Veel gebruikte instellingen roept u eenvoudig op uit het geheugen. U kunt tot 15 verschillende "jobs" in het geheugen vastleggen.

Intelligente documenttoevoer met OMR

Intelligente documenttoevoer met OMR

Selectieve documenttoevoer en controle van de documentvolgorde is mogelijk met OMR (optical marks reading). De machine herkent het begin en einde van een document door de OMR-code op de pagina’s. Op basis hiervan weet de machine welke pagina’s bijelkaar horen en bent u zeker van een correcte verwerking van uw document. Zo kan de ene brief uit één pagina bestaan, terwijl de volgende er vijf heeft. Ook is het mogelijk om op basis van OMR-codes documenten selectief van een bijlage te voorzien.

Zekerheid met Real Sheet Control

Zekerheid met Real Sheet Control

De toevoercontrole meet fysiek de dikte van toegevoerd mate­riaal en detecteert eventuele dubbele invoer. Hierdoor bent u zeker van een juiste verwerking van uw documenten. De functie kan uitgeschakeld worden voor vooraf geselecteerde of voor alle toevoerstations.

Interesse?

Wilt u weten hoe een omslagvulmachine uw postproces kan automatiseren, versnellen en verbeteren? En hoe een omslagvulmachine kan zorgen voor een forse kostenbesparing?

Neem vrijblijvend contact op met ons vriendelijke salesteam via 02 720 61 28. Of vul het formulier in op deze pagina, dan nemen wij contact met u op. Wij voorzien u graag van advies!

Meer informatie?

Download de folder over onze Omslagvulmachines.

 Productfolder Omslagvulmachines Francotyp-Postalia

Toe aan meer efficiency?

Bel 02 720 61 28 voor een vrijblijvend advies of stuur het formulier in. Wij nemen graag contact met u op.

* Vul alstublieft de verplichte velden in.