FPi 2500 omslagvulmachine


FPi 2500 Intelligent, compact en eenvoudig te gebruiken

De FPi 2500 is een nieuwe omslagvulmachine met een geheel eigen design. Het systeem is leverbaar in vier verschillende configuraties die volledig modulair zijn. Zo kiest u een omslagvulmachine die geschikt is voor uw organisatie. Wanneer uw werkzaamheden toenemen, of wanneer u andere toepassingen wilt verwerken dan past u de FPi 2500 eenvoudig aan met extra toevoerstations. Een upgrade naar een ander model is dus altijd mogelijk.

Mailingbrieven, facturen, aanmaningen, loonstroken of andere documenten worden door het FPi 2500 omslagvulsysteem eenvoudig en snel verwerkt. De documenten worden in de juiste volgorde verzameld, geplooid en in de omslag gestoken, waarna de omslag wordt dicht geplakt.

FPi 2525 met twee flex feed toevoerstations, handmatig (dagpost) toevoerstation en bijlagestation.

Toe aan meer efficiency?

Bel 02 720 61 28 voor een vrijblijvend advies of stuur het formulier in. Wij nemen graag contact met u op.

* Vul alstublieft de verplichte velden in.

Bespaar tijd en geld met een omslagvulmachine van Francotyp Postalia.
FPi 2500 kleuren touchscreen

Zo eenvoudig is het

De FPi 2500 is heel eenvoudig te bedienen. Zet de machine aan, leg papier in een toevoerstation en druk op start. De FPi 2500 herkent het papierformaat en stelt zichzelf in. Iedere instelling en actie is zichtbaar in het grote kleuren touchscreen. Instellingen die u vaker wilt gebruiken kunnen worden opgeslagen en weer worden opgeroepen. De bediening is logisch en intuïtief. Hierdoor kan iedereen binnen uw organisatie direct met de machine werken.

Bestel een omslagvulmachine bij FP Francotyp: minimaliseer uw kosten en verhoog uw productiviteit. Bespaar op uw postuitgaven.

Verschillende formaten

De machine vouwt documenten met verschillende formaten in C5/6, C6/5 en C5 omslagen. Maar ook alleen plooien is mogelijk, zo maakt u eenvoudig mooie brochures of flyers. De FPi 2500 leent zich voor zeer uiteenlopende opdrachten: van de verwerking van dagelijkse post tot aan grote reclamemailings.

Antwoordkaarten, voorgeplooide documenten, flyers of retour-omslagen kunnen eenvoudig als bijlage worden toegevoegd. Het nieuw ontworpen bijlage station is zeer toegankelijk en kan eenvoudig worden bijgevuld. Met zijn compacte formaat en lage geluidsniveau is de FPi 2500 ontwikkeld om kleine tot middel grote postvolumes te verwerken en is dus de ideale omslagvulmachine in elke kantooromgeving.

Een omslagvulmachine van Francotyp Postalia België zorgt voor het automatisch plooien, vullen en sluiten van uw post.

Duidelijk display

De FPi 2510 omslagvulmachine wordt aangestuurd via het touchscreen. Duidelijke symbolen en kleuren tonen in een oogopslag wat de status van de machine is.

Zekerheid met Real Sheet Control

De toevoercontrole meet fysiek de dikte van toegevoerd mate­riaal en detecteert eventuele dubbele invoer. Hierdoor bent u zeker van een juiste verwerking van uw documenten. De functie kan uitgeschakeld worden voor vooraf geselecteerde of voor alle toevoerstations.

Bespaar  op uw postuitgaven met een omslagvulmachine.

Intelligente documenttoevoer

Met barcodes op uw documenten kunt u de omslagvulmachine aansturen. Zo kunt u selectief bijlagen toevoegen en kunnen batches worden verwerkt waarbij iedere envelop een wisselend aantal documenten heeft. De software van de FPi 2500 stuurt en controleert dit proces, zodat u er volledig zeker van bent dat de juiste documenten in de juiste omslag zitten.

Bestel een omslagvulmachine bij FP Francotyp: minimaliseer uw kosten en verhoog uw productiviteit.
FPi 2500 omslag en vulsysteem is leverbaar in vier verschillende configuraties die volledig modulair zijn
Een omslagvulmachine kan uw postproces automatiseren, versnellen en verbeteren.

Interesse?

Wilt u weten hoe een omslagvulmachine uw postproces kan automatiseren, versnellen en verbeteren? En hoe een omslagvulmachine kan zorgen voor een forse kostenbesparing?

Neem vrijblijvend contact op met ons vriendelijke salesteam via 02 720 61 28. Of vul het formulier in op deze pagina, dan nemen wij contact met u op. Wij voorzien u graag van advies!

Meer informatie?

Download onze folder over Omslagvulmachines.

 Productfolder Omslagvulmachines Francotyp-Postalia

Toe aan meer efficiency?

Bel 02 720 61 28 voor een vrijblijvend advies of stuur het formulier in. Wij nemen graag contact met u op.

* Vul alstublieft de verplichte velden in.