Klanten & referenties


Francotyp-Postalia levert frankeermachines en andere postverwerkingsmachines (vouwmachines en omslagvulmachines). We bedienen in België ruim 5.000 klanten. U kunt hier enkele referenties van onze klanten lezen.

"Wij zijn super tevreden met het kwaliteitsniveau van jullie producten en service"

eureka-pharma-klant-van-francotyp-postalia       Remko Smaak - Eureka Pharming

Klanten van Francotyp-Postalia - referenties en reviews

"Ik wil namens « Febelfin Academy » Francotyp-Postalia bedanken voor de samenwerking tijdens de aankoop van onze frankeermachine. Ik zou zeker nog een keer voor Francotyp-Postalia kiezen in de toekomst. "

Febelfin-Academy-logo       De heer H. De Greef - Febelfin Academy

Klanten van Francotyp-Postalia - referenties en reviews

"Ik wil namens Eliona-Winterhalter nv Francotyp-Postalia bedanken voor de samenwerking bij de aankoop van de postbase 45. Na 12 jaar als tevreden klant hebben we besloten om met jullie verder te gaan. Ik wil jullie bedanken voor de goede service en de vlotte afwerking van de bestelling".

Eliona-Winterhalter        Patricia Devies | Eliona-Winterhalter

Klanten van Francotyp-Postalia - referenties en reviews

"Wij willen u graag bedanken voor de kwaliteit van uw service op alle niveaus. Wij hebben sinds gisteren een nieuwe MyMail frankeermachine geïnstalleerd. Uw technieker Peter is niet alleen efficiënt maar ook heel vriendelijk. De Customer Service is efficiënt, vriendelijk en luistert goed naar de klanten. Ik heb verschillende keren telefonisch contact gehad met Zoubida en zij heeft samen met haar collega Donia haar best gedaan om zo snel mogelijk mijn verzoeken te beantwoorden."

Sandermans       Christine Simon - Sandermans Moving